Onze super sappen

Wij zijn ontzettend blij dat we een divers en groot assortiment aan sappen van Dutch Cranberry Group aan u kunnen adviseren! Daarom… Een aantal leuke weetjes over de diverse soorten sappen wat nou precies geschikt is voor u.

Aloë Vera sap; biologische sap en is lekker om te mixen in combinatie met de andere sappen of als cocktail. Hiernaast wordt Aloë Vera ook gebruikt voor cosmetische en medicinale doeluiteinden.

Blauwe bessen sap; deze sap draagt ontzettend veel voordelen met zich mee. De blauwe bes is de koning onder de voedingsmiddelen met antioxidanten. Hiernaast bieden blauwe bessen tegen de beschadiging van cholesterol in het bloed en kan het DNA-schade verminderen, wat bescherming kan bieden tegen veroudering en kanker.

Vlierbessen sap; verhoog uw weerstand met vlierbessensap! Het bevat veel nutriënten en heeft een antivirale werking. Hierdoor is het enorm goed voor uw immuunsysteem en zeker in deze tijden is dat belangrijk. U kunt deze vlierbessensap ook lekker drinken met wat heet water, als een lekker kopje thee.

Cranberry sap gezoet& ongezoet; cranberries staan erom bekend om de blaasontsteking te kunnen helpen voorkomen. Genezen bij een blaasontsteking doen cranberries dus niet! Cranberries bevat een bepaalde stof genaamd Proanthocyanidinen. Dit zorgt er voor dat een bepaald bacterie verantwoordelijk voor blaasontsteking, zich niet aan de blaaswand kunnen hechten. Neem iedere dag een lekker glas Cranberry sap en voorkom zo dus de blaasontstekingen!

Granaatappel sap; granaatappelsap staat niet in de schijf van vijf doordat het veel suiker bevat.  Granaatappelsap kan een onderdeel uitmaken van de vermindering van hart- en vaatziekten en kanker door een gevarieerd dieet. In deze sap zitten veel vitamines en mineralen.

Grape fruit sap; grapefruit is een belangrijke bron van Vitamine A, B, C, D, E en mineralen als calcium, magnesium, zink, koper, fosfor en mangaan. Het is een erg gezonde citrussap met een zoet/ fris en bittere smaak. Omdat grapefruit voor 90% bestaat uit water, kan het helpen met de stofwisseling en vergemakkelijkt het met gewichtsverlies. Pas wel op, want grapefruitsap kan de afbraak van bepaalde medicijnen remmen en zo de medicijnspiegels in het bloed verhogen.

Duindoorn sap; ook duindoorn sap is goed te drinken als een gezond kopje thee! Het is een ideale vervanger voor mensen die geen cafeïne kunnen verdragen. Duindoornsappen geven het lichaam een opkikker aan nieuwe energie, en dit bevordert het herstel van de inspanning bij sporters sneller.

Appel& gember sap; deze sap geeft door zijn smaakcombinatie een fijne dronk. Door het wat zoetere van de appel in combinatie met gember, krijgt u niet meteen de heftige smaak van gember binnen. Gember is enorm goed voor eventuele keelpijn, waardoor dit sapje goed van pas komt wanneer u van beide binnen wilt krijgen.

Hiernaast hebben we ook lekkere sappen die je kunt mixen in cocktails… lekker voor de zomer! Bijvoorbeeld; Papaya sap, mango sap, appel& cranberry sap en ananas sap.

  Mocht u graag meer willen weten over de sappen, kom langs de zaak en vraag raak!

Team De Gezonde Tafel

Meer nieuws

Nieuwe maaltijdenlijsten

Zoals aan al een aantal van u belooft, hebben wij weer even een nieuw overzicht gemaakt aa...

LEES MEER

Tomaten uit de Provence

psst... Bent u al langs geweest bij ons in de winkel afgelopen dagen? Zoals u misschien...

LEES MEER

Bestellijst 2021

Beste klant, Zoals u misschien wel heeft gezien, hebben wij onze webshop offline gehaal...

LEES MEER
ALLE NIEUWSBERICHTEN