Skip links
Inhoud

Kwaliteit

U ziet een doosje Hollandse aardbeien staan bij de supermarkt voor 99 cent. Even verderop ziet u een doosjes Hollandse aardbeien in onze winkel staan, ook voor 99 cent. Naast deze doosjes staan ook doosjes aardbeien voor 1,99 euro. Ze zien er hetzelfde uit maar zijn een euro duurder. Waarom zou u dan een euro meer betalen in onze winkel voor deze, op het oog, zelfde aardbeien?

Het antwoord is simpel: kwaliteitsverschil. Wij bieden u niet alleen goedkope aardbeien maar ook de duurdere (andere soorten) aardbeien aan zodat u als consument keuze heeft.

De aardbeien zijn slechts één voorbeeld. Er is ontzettend veel kwaliteitsverschil bij elk product ten opzichte van andere winkels. Kom ze bij ons proeven en overtuig uzelf. Kwaliteit is namelijk niet te beschrijven, maar wel te proeven!

Onze producten

Elke dag opnieuw worden onze salades kersvers gesneden, zodat de klanten watertandend in de winkel staan om zo tot hun keuze te komen. Geen dag is hetzelfde, dus elke dag weer nieuwe verrassingen! Ook voor kant en klare maaltijden komt u bij ons ogen tekort, elke dag zo rond het middaguur staat er warme hap op de toonbank, varierend van diverse stamppotten tot groentegratins of andere lekkere maaltijdschotels.

Ook voor soepen en onze diverse desserts en ijs staat de gezonde tafel zeer bekend. Niet te vergeten is de blikvanger van onze winkels onze mega citruspers, waar geperst wordt waar u bij staat, dus aan vitamines geen gebrek.

Ook voor het opmaken van mooie fruitschalen, manden, kokers, kistjes bent u op bij ons op het juiste adres.

Advies

Wij verkopen producten die goed voor de gezondheid en vooral lekker zijn. Naast ons brede assortiment bieden wij u iets dat in veel winkels niet belangrijk wordt gevonden: aandacht en advies. Wij zijn uw persoonlijke voedingsadviseur.

Wilt u de meloen nu of over drie dagen eten? U krijgt ready to eat fruit of fruit dat over een paar dagen rijp is. Nooit meer onrijp of bedorven fruit! Of voelt u een verkoudheid opkomen of voelt u zich grieperig? Wij hebben altijd het juiste 'medicijn' in huis!

Advies en persoonlijke aandacht zijn bij ons heel normaal. Voor advies (op maat) kunt u altijd bij ons terecht!

Het begint met vers

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij ons altijd kwaliteit en vers. Iedere dag kopen wij via verschillende kanalen de meest verse en lekkerste producten die er te krijgen zijn.

Aardappelen, groente en fruit komen tegenwoordig overal vandaan. Als de seizoenen goed zijn komen deze producten van eigen bodem. Wij willen u echter graag het gehele jaar door alle producten (kunnen) aanbieden, waardoor ook in het buitenland gewinkeld wordt. Waar de producten ook vandaan komen, de smaak zal altijd goed zijn. Kom het eens proeven in de winkel... u zult versteld staan.

Eén ding is zeker: voor vers en kwaliteit moet u bij ons zijn!


Snelkoppelingen